Bir garip hikaye; Constant

Bordo-mavili takımın Avrupa Ligi'nde 26 Şubat'ta Napoli ile oynadığı maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Kevin Constant'ın 4 gün önce kulübün internet sitesinden yapılan açıklamayla affedildiği duyurulmuştu.Kulüp sit

Bir garip hikaye; Constant

Bordo-mavili takımın Avrupa Ligi'nde 26 Şubat'ta Napoli ile oynadığı maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Kevin Constant'ın 4 gün önce kulübün internet sitesinden yapılan açıklamayla affedildiği duyurulmuştu.

Kulüp sitesinden konuyla ilgili yapılan, "Bir süredir takımımızdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren oyuncumuz Kevin Constant, teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın kararıyla yeniden takımımızla birlikte antrenmanlara başlayacaktır" açıklamasına rağmen Yanal, Constant'ın şartlı affedildiğini açıkladı. Torku Konyaspor ile deplasmanda oynanan maçın ardından bir gazetecinin, "Constant'ın durumu ne olacak?" şeklindeki sorusuna sinirli bir şekilde "Constant takımla birlikte antrenmanlara çıkacak ama sezon sonuna kadar da kadroya giremeyecek" diyerek tepki gösteren ve toplantı salonunu terk eden Yanal'ın af kararına hâlâ sıcak bakmadığı ortaya çıktı. Yönetimin ısrarı üzerine bu kararı alan Yanal'ın yakın çevresine, "Benim olduğum yerde Constant'a yer yok. Bu oyuncuyu istemiyorum" dediği de öğrenildi

4 senelik imza atmıştı

Constant, Milan'dan 2 milyon 500 bin euro'ya alınmıştı. 4 yıllık imza atan oyuncu, 2014-15 için 2 milyon 400 bin euro, 2015- 16 ve 2016-17 için 2 milyon 250'şer bin euro, 2017-18 için 2 milyon 100 bin euro garanti ücret alacak. Yönetim futbolcunun idmana çıkarak futboldan kopmamasının ve sezon sonunda onu iyi bir paraya satmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler