Bir garip açıklama! Trabzonspor yöneticisi kendi kendisini yalanladı

Trabzonspor'un eski oyuncusu Selçuk İnan konusunda Trabzonspor yöneticisinin yaptığı transfer açıklaması taraftarın kafasını karıştırdı.

Bir garip açıklama! Trabzonspor yöneticisi kendi kendisini yalanladı

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, Selçuk İnan transferi konusunda önce açıklama yaptı sonra kendi kendisini imalı bir şekilde yalanladı. 


Bir radyo programına transferlerle ilgili beyanda bulunan Saral, “Selçuk İnan çok değerli bir oyuncudur. Trabzonspor’da geçmiş dönemde forma terletmiştir. Şahsım olarak konuya bakışım, teknik kadro bir oyuncu isterse, bize lazım derse biz değerlendiririz. Bir temas olduğuna şahit değilim." dedi.

Ancak Saral açıklamasından yaklaşık 2 saat sonra sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer açıklamayla taraftarın kafaları karıştırdı. Zira Saral, programda sarf ettiği sözler için 'İNANmayın' cümlesini kullandı. Trabzonspor yöneticisi bu hareketiyle kendi kendisini yalanlarken bu yaklaşımını bordo mavili taraftarlar tepkiyle karşıladı. 



Bir garip açıklama! Trabzonspor yöneticisi kendi kendisini yalanladı


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor