Bir devrin sonu! Trabzonspor iflas bayrağını çekiyor...

Trabzonspor Basketbol Kulübü kurulduğu günden bugüne en zor günlerini yaşıyor

Bir devrin sonu! Trabzonspor iflas bayrağını çekiyor...

Haber61 Spor Servisi

Tahincioğlu Basketbol 1. Lig'de mücadele eden Trabzonspor iflas bayrağını çekmek üzere...

Bordo mavili takımda başarısız sonuçların ardından, günden güne büyüyen maddi sıkıntılar yönetimi çıkmaza soktu. Bugün gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü toplantı yeterli çoğunluğun sağlanamadığı için haftasonuna ertelendi. Cumartesi günü oynanacak olan Tofaş karşılaşması sonrasında yönetimin bir araya gelmesi planlanıyor. Toplantıda nihai kararların alınması bekleniyor. Bordo mavili yönetimin gündeminde öneclikli olarak, düzlüğe çıkarabilecek birisi varsa devretmek aksi halde kongre kararı almak olduğu öğrenildi.

SPONSOR DARBESİ

Büyük maddi sıkıntı yaşayan Trabzonspor'a sponsor desteği bulunamazken bir darbe de Fenerbahçe lobisinden geldiği öne sürüldü. Yönetim kanadının iddialarına göre Trabzon'da oynanan ve olayların yaşandığı Fenerbahçe maçı sonrasında sarı lacivertli camia basketbol federasyonunda ağırlığını koyarak bordo mavililerin Spor Toto'dan alacağı sponsorluk ücretinin önünü kesti. Buradan gelecek olan gelire yaşam kaynağı olarak bakan bordo mavililer bu engelleme karşısında çıkmaza girdi. Trabzonspor Kulübü ile Başkan Muharrem Usta ve şehrin önemli dinamikleri takıma ekonomik anlamda sahip çıkmazken Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu'na yönetimi devretmekten başka seçenek bırakılmadığı ifade edildi.

KOÇ MAÇA ÇIKAMAYABİLİR 

Öte yandan yaşanan ekonomik sıkıntılar sahaya da yansıdı. Trabzonspor'un yeni anlaşmaya vardığı antrenör Ozan Bulkaz'ın, TBF'nin yönetmeliklerine göre henüz alacağı yatırılmadığı için takımıyla birlikte maça çıkamayacğı öğrenildi.Statüye göre şuan yardımcı antrenör olarak gözüken Bulkaz'ın sözleşme şartları yerine getirilmezse takımla birlikte benchte yer alamayacağı belirtildi.

Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde 14. sırada yer alan Trabzonspor'un kaderi haftasonu oynanacak olan TOFAŞ karşılamasının ardından belli olacak.

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor