Bileti kesilmişti vazgeçilmez oldu!

Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’a kiralık gönderilen, bu sezon başında ise takımda kalıp kalmayacağı son anda karara bağlanan Mustafa Yumlu, teknik direktör Şota’nın vazgeçilmezi oldu.   Başarılı savunma oyuncusu hem Avrupa hem de ligde oyna

Bileti kesilmişti vazgeçilmez oldu!
Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’a kiralık gönderilen, bu sezon başında ise takımda kalıp kalmayacağı son anda karara bağlanan Mustafa Yumlu, teknik direktör Şota’nın vazgeçilmezi oldu.
 
Başarılı savunma oyuncusu hem Avrupa hem de ligde oynanan 7 maçın tamamında sahada kalan tek oyuncu oldu. Mustafa’yı 7 maçta 561 dakika sahada kalan Yusuf takip etti. Mustafa ve Yusuf’u 6’şar maçta 540 dakika sahada kalan Onur ve Constant takip ederken, Erkan Zengin 7 maçta 453 dakika görev aldı. Lig maçlarına bakıldığında ise Şota’nın vazgeçilmez oyuncularının bir hayli fazla olduğu görünüyor. Şota ligdeki ilk 3 maçta da; Onur, Mustafa, Cavanda, Erkan, Constant ve M’bia’ya 90’ar dakika görev verdi.
 
Bu arada Mustafa Yumlu takımdan kiralık olarak gönderilirken Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, “Ben başkan olduğum sürece bu formayı giyemecek” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor