Bilal Başaçıkoğlu’ndan Trabzonspor açıklaması: Beni desteklemiyorlardı

Bilal Başaçıkoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması geldi.

Bilal Başaçıkoğlu’ndan Trabzonspor açıklaması: Beni desteklemiyorlardı

Kayserispor’dan ayrıldıktan sonra Trabzonspor’a transfer olan ve 19 maçta forma giyen Bilal Başaçıkoğlu Hüseyin Çimşir ve Abdullah Avcı dönemleriyle alakalı açıklamalar yaptı.

Başaçıkoğlu, Trabzonspor taraftarının kendisini desteklemediğini ve ayrılmasının iyi olduğunu söyledi.

Bilal Başaçıkoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

Hüseyin Cimşir döneminde çok forma şansı bulamamıştım ve hep sonradan oyuna giriyordum. Futbolda uzun bir süre ilk 11’de oynamayınca modun düşebiliyor. Ne kadar idman yapsak da maç gibi olmuyor. Futbolcu ne kadar maç oynarsa o kadar açılmaya başlar. Trabzon ve Gaziantep’te bu düşüklüğü yaşadım. 5-6 maç arka arkaya oynayınca bazen futbolcular için her şey daha farklı oluyor. Ama bana o şans verilmedi. Abdullah Avcı, bana birkaç maç şans verdi ama takım şampiyonluk yolunda gittiği için bayağı bir taraftar baskısı vardı. Takım başlangıçta iyi değildi ve daha sonra zaten şampiyon olamamıştık. Trabzon’da taraftarlar beni desteklemiyordu. Ondan dolayı oradan ayrılmak benim için iyi olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler