Bilal Başacıkoğlu: Tempomuz düştüğünde ne olduğunu gördük!

Trabzonspor'da Bilal Başacıkoğlu maçın ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu

Bilal Başacıkoğlu: Tempomuz düştüğünde ne olduğunu gördük!

Trabzonspor’un Yeni Malatyaspor’u 3-1 yendiği karşılaşmada ikinci yarıda şans bulan Bilal Başacıkoğlu maçın ardından Haber61’e konuştu.

Bilal, takımın temposuna dikkat çekerek “2-0’dan sonra tempo düşünce ne olduğunu gördük. Tempomuzu yüksek tuttuktan sonra takımlar bizi çok zor yener. Tempomuzu biraz düşürünce hemen rakip gol buldu. Biraz yine arttırınca 3. Golü bulduk. Bizim için iyi bir moral oldu Başakşehir maçı öncesinde.” Dedi.
Maçın son anlarında gole yaklaştığı pozisyonu anlatan Bilal “Son pozisyonda kendim vursam belki daha iyi olabilirdi ama Badou’yu daha boş gördüm ve ona attım. Futbolda böyle şeyler olabiliyor.” Şeklinde konuştu.



Son olarak Başakşehir maçı için konuşan Bilal “Kendi tempomuzda oynarsak, iyi oynarsak, mücadele edersek kazanırız.” Dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler