Beşiktaş'tan Trabzonsporlu minikler için anlamlı hareket

Beşiktaş o çocukları seramoniye çıkaracak

Beşiktaş'tan Trabzonsporlu minikler için anlamlı hareket
Medipol Başakşehir'in Trabzonspor'u konuk ettiği mücadele sırasında tribünlerde skandal bir olay yaşandı. Tribünde maç izleyen iki çocuk taraftarın giydiği Trabzonspor forması zorla çıkartıldı. Çocukların formalarının çıkarılma anı görüntülerinin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte bir çok kesimden büyük tepki geldi.

Taraftarların yanı sıra kulüpler de tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken, Trabzonspor Kulübü, "Güzel yürekli çocuklarımız; sevdamız sizinle büyüyecek, kötülüklere yenilmeyecek! Gelecek haftaki maçta sizi stadyumumuzda ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Medipol Başakşehir Kulübü de, iki minik taraftarın fotoğrafını paylaşarak, "Biz böyle bir kulüp değiliz! #ÇocuklarınFormasınaKarışma" dedi.

Beşiktaş Kulübü de, Vodafone Park'ta bugün oynanacak Atiker Konyaspor maçında iki çocuk taraftarı Trabzonspor formasıyla seremoniye çıkaracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler