Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi kritik karar! Akyazı'da sahaya kim çıkacak?

Beşiktaş'ta, Trabzonspor maçı öncesi 3 aday.

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi kritik karar! Akyazı'da sahaya kim çıkacak?

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Valerien Ismael ve Andriy Shevchenko isimleri ön plana çıkarken sürpriz paylaşım sonrası gündeme bir hoca adayı daha geldi.

Sezona Sergen Yalçın'la başlayan ancak Süper Lig ve Devler Ligi'nde alınan kötü sonuçların ardından yollarını ayıran Beşiktaş, göreve geçici olarak Önder Karaveli'yi getirmişti.

Önder Karaveli yönetiminde Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 17 maça çıkan siyah beyazlılar, son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından 47 yaşındaki teknik adamın yerine yeni bir çalıştırıcı getirme kararı aldı.

VALERIEN ISMAEL İLK SIRADA

Milli aradan sonra oynanacak Trabzonspor maçına kadar yeni teknik direktörü yetiştirmenin planlarını yapan Beşiktaş, Fransız çalıştırıcı Valerien İsmael ile prensipte anlaşırken alternatif olarak Andriy Shevchenko'yu belirledi.

Bir süredir görüşmeler gerçekleştiren Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Valerien İsmael ve ekibi ile yıllık 700 bin avroya anlaşma sağlarken son kararı Başkan Ahmet Nur Çebi'nin vermesi bekleniyor.

BİR HOCA ADAYI DAHA

Bu gelişmeler ışığında siyah beyazlıların yakın zamanda yeni hoca kararını açıklaması beklenirken gündeme sürpriz bir isim daha geldi.

Adı siyah beyazlılarla anılan isimlerden olan İbrahim Üzülmez için yardımcısı Ümit Şahin'den Beşiktaş paylaşımı geldi.

Ümit Şahin, Instagram hesabından İbrahim Üzülmez'in Vodafone Park'ta çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak "Loading" (Yükleniyor) ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor