Beşiktaşlı eski futbolcu açıkladı! Trabzonspor beğenisi başını mı yaktı?

Son olarak Beşiktaş forması giyen ve 2020-2021 sezonunda Trabzonspor yenilgisi sonrası beğenileriyle siyah beyazlı taraftarların tepkisini çeken futbolcudan açıklamalar geldi.

Beşiktaşlı eski futbolcu açıkladı! Trabzonspor beğenisi başını mı yaktı?

2020-2021 sezonunda  Beşiktaş'ın Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadele sonrası bordo mavili futbolculardan Yusuf Sarı'nın fotoğrafını beğenen Fabrice N'Sakala'dan açıklama geldi.

Demokratik Kongolu oyuncu, Trabzonspor beğenisi sebebiyle takımdan gönderilip gönderilmediğine dair konuştu.

Kadro dışı bırakılması sürecinden bahseden Beşiktaşlı eski futbolcu N’Sakala” Neden kadro dışı bırakıldığımı bilmiyorum. Gerçek sebebini öğrenemedim. Bugüne kadar böyle bir yanıt alamadım. Başlangıçta Trabzonspor ile ilgili bir fotoğrafı beğendiğim için olduğunu söylediler. Bunu ilk kez yapmamıştım. Şampiyonluk sezonunda Trabzonspor'a 2-1 yenildiğimiz maç sonrasında da fotoğraf beğendim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı eski futbolcu açıkladı! Trabzonspor beğenisi başını mı yaktı?

Haber61 - Spor Servisi - Efnan Demireren

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler