Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi flaş karar! 3 Bin polis...

Beşiktaş-Trabzonspor maçı için İstanbul Emniyeti önemli tedbirlerini açıkladı.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi flaş karar! 3 Bin polis...

İstanbul’da yarın oynanacak ve süper ligin kaderini belirleyecek olan Beşiktaş-Trabzonspor maçı için İstanbul Emniyeti önemli tedbirler aldı. 3 bin polisin görev alacağı maç için bazı yolların da trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Vodafone Park’ta yarın saat 20:00’de başlayacak Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü 3 bin polisi görevlendirdi.

Derbi maçlarında alınan tedbirler kapsamında stat içerisinde bin 830, stat çevresiyle Taksim ve Beşiktaş’ta ise bin 170 polisin görev alacağı maçta ayrıca 20 zırhlı araçta tedbir amaçlı görevlendirildi. Stada giden seyircilerin toplanma alanlarında, metro ve metrobüs duraklarında da tedbirleri en üst seviyeye çıkaran emniyet tedbirler kapsamında bazı yolların da trafiğe kapatılacağını açıkladı. Açıklamda kapanacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle ifade edildi.

Stat arkası Gazhane Caddesi Süzer Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine akım gönderilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesine verilecektir.

Gümüşsuyu MKE önünden kapama yapılarak akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecektir.

Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti araç trafiğine kapatılacaktır.

Kadırgalar alt baştan stat civarına akım verilmeyecek, akım Kabataş’tan Dolmabahçe Meydan Beşiktaş istikametine tek şeride düşürülerek, Kadırgalar Cadde başından Kabataş istikametine yönlendirilecek, Dolmabahçe’den gelen akım iki yönlü sağlanarak, stat yanındaki Kabataş istikameti araç trafiğine kapatılacaktır.

Bayıldım Caddesi ve Küçük Çiftlik Caddesinden gelen akım Dolmabahçe istikametine verilmeyecek, akım Asker Ocağı Caddesine yönlendirilecektir.

Mete Kavşağından Dolmabahçe istikametine akım verilmeyecek, akım Şişli istikametine yönlendirilecektir.

Gazhane Caddesi Süzer Plazadan Şehitler Tepesi’ne kadar trafiğe kapatılacaktır.

Akaretler Işıklar Süleyman Seba Caddesi kesişiminden akım Dolmabahçe istikametine gönderilmeyecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor