Beşiktaş'tan Sörloth açıklaması: İlgileniyoruz!

Beşiktaş, Trabzonspor'un eski yıldızı ile ilgilendiğini doğruladı.

Beşiktaş'tan Sörloth açıklaması: İlgileniyoruz!

Sezon sonunda Chelsea'ye dönecek olan Batshuayi'nin yerine golcü arayan Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri geliyor. Siyah-Beyazlılar'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Alexander Sörloth iddialarını doğruladı. Yeni hoca ile konusunda da açıklamalar yapan Kazancı, Galatasaray'a da Gedson Fernandes göndermesinde bulundu.

Gelecek sezonun kadro yapılanması kapsamında ilk transferini Gedson Fernandes'i kadrosuna katarak yapan Beşiktaş'ta çalışmalar sürüyor.

Siyah-Beyazlılar, sözleşme yenileme görüşmelerinden sonuç alınamayan Cyle Larin ve sezon sonunda Chelsea'ye dönecek olan Michy Batshuayi'nin yerine golcü arıyor.

Basında Siyah-Beyazlılar ilgili bir çok futbolcunun ismi gündeme getirilirken, bu isimlerden biri de Trabzonspor'un eski futbolcusu Alexander Sörloth'tu.

Trabzonspor'un 20 Milyon Euro'ya Leipzig'e sattığı 26 yaşındaki futbolcu sezon başında Alman ekibi tarafından La Liga takımı Real Sociedad'a kiralanmıştı.

CEYHUN KAZANCI: SORLOTH'U KİM İSTEMEZ, İLGİLENDİĞİMİZ BİR İSİM

Norveçli futbolcunun Türkiye'ye olası transferinde öncelik hakkı eski takımı Trabzonspor'da bulunuyor.

Ajansspor'a konuşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, "Sörloth'u kim istemez. Listemizde var, ilgilendiğimiz bir isim...

Ancak bu transfer gerçekleşecek onlamına gelmez. Bonservisi var ve bu şekilde almamız zor. Kiralık olursa her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi.

"TRPISOVSKY İLE ALAKAMIZ YOK"

Bu arada yeni sezon için hoca arayışını sürdüren Beşiktaş'ın, Slavia Prag'ın hocası Jindrich Trpisovsky ile ilgilendiği ileri sürülmüştü.

Çek hoca hakkında da konuşan Kazancı, "Bunlar nereden çıkıyor bilemiyorum. Trpisovsky alakamız yok, görüşmedik bile. Herhalde menajerlerin çıkardığı bir isim" ifadesini kullandı.

"GEDSON SAKATLANACAK DİYE ÇOK KORKTUM"

Ceyhun Kazancı, son olarak Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes ile ilgili ise şunları söyledi:

"Galatasaray maçında Gedson sakatlanacak diye çok korktum. Maşallah çok iyi oynadı. Allah'tan korkulacak bir şey olmadı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor