Beşiktaş stadında sahte Trabzonspor ürünleri üretilmiş! Büyük skandal!

Beşiktaş’ın stadı altında bulunan imalathanede sahte Trabzonspor ürünlerinin üretildiği ortaya çıktı.

Beşiktaş stadında sahte Trabzonspor ürünleri üretilmiş! Büyük skandal!

Beşiktaş Kulübü yönetimi, Tüpraş Stadı'nda bulunan ve bir zamanlar e-Spor merkezi olarak kullanılan gizli bir imalathanede yapılan şok bir keşifle gündeme oturdu. Yapılan araştırmalar sonucunda, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un lisanssız ürünlerinin yanı sıra sahte Beşiktaş ürünlerinin de üretildiği ve bu ürünlere gerçek Kartal Yuvası etiketlerinin basıldığı belirlendi.

Beşiktaş Divan Kurulu'nda Başkan Hasan Arat tarafından yapılan açıklamaların yankıları sürerken, kulüp yönetimi bu büyük skandalı açığa çıkardı. Kulübün uzun yıllar boyunca düşük bedelle kiraya verilen gayrimenkulleri ve harap durumda olan tesisleri gibi pek çok sorunu bulunuyor. Ancak bu durumlar içerisinde en dikkat çekici olanı, Tüpraş Stadyumu'nda keşfedilen sahte forma üretim imalathanesi oldu.

Sözcü gazetesinin haberine göre; skandal, stat envanteri çıkarılmak istendiğinde yöneticilerin özel bir kartla girilen ve daha önce bilinmeyen bir alanda karşılaşmalarıyla başladı. Yöneticilere, bu bölgenin Beşiktaş şubeleri ve Kartal Yuvası mağazaları için forma baskı desteği verdiği söylendi. Ancak yapılan gizli takip sonucu, baskı işlemlerini üstlenen şirketin aynı zamanda Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un korsan ürünlerini de Tüpraş Stadyumu'nda ürettiği ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor