Beşiktaş maçını örnek verdi! Sneijder, Trabzonspor Fenerbahçe maçı olaylarını yorumladı! "Provoke ettiler"

Galatasaray'da da forma giymiş dünya tarafından tanınan eski futbolcu Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunurken Beşiktaş maçından örnek verdi.

Beşiktaş maçını örnek verdi! Sneijder, Trabzonspor Fenerbahçe maçı olaylarını yorumladı! "Provoke ettiler"

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelmişti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçeli futbolcuların orta alanda sevindiği esnada bordo - mavili taraftarlar sahaya indi ve ortalık karıştı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder ve eski futbolcu Andy van der Meyde, Trabzon'da yaşananlara dair tartışma yaşadı. Unutulmayacak anlara sahne olan olaylar, dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.

Sneijder, Türkiye'deyken yaşadıklarından da örnek göstererek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı esnası ve sonrasında yaşananlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

BEŞİKTAŞ MAÇINI ÖRNEK GÖSTERDİ

Sneijder, Beşiktaş'a karşı oynadıkları maçtan örnek vererek "Beşiktaş ile deplasmanda oynuyorduk. Stadyumları yenilendiği için Olimpiyat Stadyumu'ndaydı. 1-0 geriye düştük ve sonunda 2-1 kazandık. Bitime 2-3 dakika kala 2-1 yaptık. Bir anda sahaya binlerce kişi girdi, bu normal değildi. Sadece sahayı terk etmek zorundasınız." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR PROVOKE ETTİ"

Sözlerini sürdüren Hollandalı isim, "Bu ne taraftarlar ne de oyuncular için uygun değil. Sadece içeri girmeniz gerekiyor. Bu da bir şeyden kaynaklanıyor, değil mi? Rekabetin ve hassasiyetin ne olduğunu bildikleri halde orta sahada zaferi kutlamak için beş dakika geçirdiklerine inanamıyorum. Bunu yapmamalısın, sadece soyunma odasına girmeli ve orada çılgınca sevinmelisin. Hala Galatasaray'ın iki puan gerisindeler, bu yüzden orada kazanmaları o kadar da özel değil. Provoke ettiler, başından beri bunu izledim. Öyle sevinmeleri uygun değildi, tıpkı taraftarların sahaya girmelerinin uygun olmadığı gibi." şeklinde konuştu.

Kaynak:Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor