Beşiktaş maçında Yanal'ın jokeri

Gençlerbirliği maçında Cardozo, Özer ve Mehmet Ekici gibi 3 önemli yıldızını kullanamayan teknik direktör Ersun Yanal, Beşiktaş karşısında 11’de büyük değişikliğe gidecek. Cardozo’nun iyileşmesi, Özer’in de kart cezasının bitmesinin ardından yüzü gülen ba

Beşiktaş maçında Yanal'ın jokeri
Gençlerbirliği maçında Cardozo, Özer ve Mehmet Ekici gibi 3 önemli yıldızını kullanamayan teknik direktör Ersun Yanal, Beşiktaş karşısında 11’de büyük değişikliğe gidecek. Cardozo’nun iyileşmesi, Özer’in de kart cezasının bitmesinin ardından yüzü gülen başarılı hocanın gözü kulağı artık Mehmet Ekici’de. 
 
Bu sezon özellikle dev maçlarda iyi beslenemediği gerekçesiyle sitemkar ifadeler kullanan Cardozo’nun daha aktif olması adına Yanal yardımcılarıyla çalışmalarını sürdürüyor.
 
Öncelik sağ açıkta
 
Sefa ve Deniz’in form düşüklüğü nedeniyle sağ açığı fazla verimli kullanamayan Bordo- Mavililer’de Beşiktaş maçı öncesi yeni formüller önem kazandı. Bu durumun farkında olan Yanal, çareyi Yusuf’da arıyor. Hızı, çabuk adam geçme özellikleriyle Yanal’ın gözdesi olan genç oyuncu, zorlu karşılaşmada ekstra rol üstlenerek, Cardozo’yla birlikte gol yollarının en önemli silahı olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler