Beşiktaş maçına atanmıştı! İşte Arda Kardeşler'in Trabzonspor karnesi

Trabzonspor'un Beşiktaş ile karşılaşacağı mücadeleye Arda Kardeşler atandı. Kardeşler'in, Beşiktaş ve Trabzonspor karnesi araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Beşiktaş maçına atanmıştı! İşte Arda Kardeşler'in Trabzonspor karnesi

Trendyol Süper Lig'de 24. hafta mücadelelerini yönetecek hakemler açıklandı.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 4 Şubat Pazar günü 19.00'da oynanacak olan mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Süleyman Özay yapacak. Dördüncü hakem ise Turgut Doman olacak.

Arda Kardeşler'in Trabzonspor karnesi

Trabzonspor, Arda Kardeşler'in daha önce düdük çaldığı 10 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, 2 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Kardeşler, Trabzonspor'un en son bu sezon 15. haftada Gaziantep FK'ya konuk olduğu ve sahadan 3-1 galip olduğu müsabakada görev almıştı.

Arda Kardeşler'in Beşiktaş karnesi

Arda Kardeşler, Beşiktaş'ın 16 maçında görev aldı. Beşiktaş söz konusu maçlarda 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler