"Beşiktaş maçı bir fırsat!"

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, kötü gidişatın ardından bugünkü idmanda oyuncularına moral verecek.

"Beşiktaş maçı bir fırsat!"
Bordo-Mavililer’in teknik direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı öncesinde oyuncularını bugünkü antrenmanda motive edecek. Alanyaspor hezimetinin ardından herkese güvendiğini ve bu tepkileri tersine çevireceklerine inandığını belirtecek olan tecrübeli çalıştırıcının, “Sadece size güvendiğim için, ‘Bir daha böyle bir sonuç alınmayacak’ diyerek Trabzonspor camiasına söz verdim. Zaten bir daha da böyle bir maça, böyle bir skora izin vermeyeceğim. Bundan önceki karşılaşmaları bir an önce unutmamız gerekiyor. Şimdi önümüzde çok kritik bir Beşiktaş derbisi var. Bu bizim için çok büyük bir fırsat. Beşiktaş’ı mağlup ettiğimiz takdirde bir anda ligde işler değişir” ifadelerini kullanacağı öğrenildi.

Lige ağırlığını koymak istiyor

Yanal öte yandan oyuncularına, derbinin Bordo-Mavili camia için hayati bir değer taşıdığını da anlatacak. Siyah-Beyazlılar karşısında galip gelerek, çıkışa geçmeyi hedefleyen Karadeniz temsilcisi, tekrardan zirve yarışına ortak olmak ve lige ağırlığını koymak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler