Beşiktaş maçı biletleri kapışıldı

Maç biletlerinin yüzde 99 u tükendi

Beşiktaş maçı biletleri kapışıldı
 
 
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor, daha önce bordo-mavili takımda forma giyen ve teknik direktörlük yapan siyah-beyazlıların çalıştırıcısı Şenol Güneş'in adının verildiği kompleksteki Medical Park Arena'da aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor.
 
Yaklaşık 2 hafta önce piyasaya çıkan biletlere Bordo Mavili taraftarlar adeta hücum etti. Trabzonsporlu taraftarların yoğun ilgi gösterdiği bilet fiyatları %99 oranında tükendi. Tribünlerdeki biletlerin tamamı satılırken sadece VİP Tribününde 400 biletin kaldığı öğrenildi. Maç gününe kadar satılması beklenen bilet fiyatları ile birlikte Bordo Mavili kulüp yeni stadında bilet rekorunu kıracak.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler