Beşiktaş Bakanı Arat'tan Trabzonspor'a tebrik! "Türkiye'nin özlediği şeyler yaşandı"

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaş’a 3-2’lik skorla mağlup oldu.

Bordo mavili ekibin rakibi Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat maç sonu açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat'ın açıklamaları şu şekilde;

Geldiğimiz günden beri kötü giden bir gidişat vardı. En önemli hedef kupaydı. Futbolcularımız kupayı aldı, çocuklar okula mutlu gidecek. Tüm taraftarlarımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Beşiktaş bu, camiamla gurur duyuyorum.

Pazar günü bir maçımız daha var. O da bizim için önemli. Yarın kupa çarşıya gidecek. Durumu müsait olan sporcular kupayı çarşıya getirecek. Travmatik bir sezonda bunu başarmak önemşiydi. Sporcularımız bunu başardı.

Olimpiyat'ta olması trafik açısından sorun oluşturabilirdi. Hakem iyi maç yönetti. TFF de güzel organize etmiş. Dikkat edince iyi şeyler olabiliyormuş.

Trabzonspor'u da centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Çocuklarımız madalya alırken beklediler ve alkışladılar. Türkiye'nin özlediği birçok şey yaşandı bugün.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler