Bero: Fenerbahçe maçını bekliyorum

Bero ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Gol atmanın kendisi için çok güzel olduğunu söyleyen Slovak oyuncu Fenerbahçe maçını da dört gözle beklediğini kaydetti

Bero: Fenerbahçe maçını bekliyorum
Trabzonsporlu Matus Bero, Slovakya basınına bordo-mavilileri anlatırken Fenerbahçe derbisini heyecanla beklediğini de belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor'un Slovak yıldızı Matus Bero, ülke basınına açıklamalarda bulundu.
 
Kayserispor karşısında kazandıkları 3 puanı değerlendiren Bero, "Gol atmak çok güzeldi. Ama bundan önemlisi 3 puan kazanmaktı. İnanıyorum ki bu galibiyet bizim daha iyi sonuçlar almamız için yardımcı olacak." ifadelerini kullandı.
 
"DAHA FAZLA GOL ATACAĞIM"
Türkiye'ye geldikten sonra üzerinde bir baskı olduğunu söyleyen Bero, "Trabzonspor'a bir golcü olarak geldim. Ama buraya da alışma sürem var. Attığım golle birlikte büyük bir rahatlama hissettim. Sıkı çalışmaya devam edip, daha fazla gol atmaya çalışacağım" dedi.
 
Bero, Ersun Yanal'ın kendisine güvendiğini ve daha fazla süre aldığı zaman gollerin devamının da geleceğini belirtti. Vatandaşı Durica'yla aralarında iyi bir ilişki olduğun belirten Bero, "O harika bir insan, çok iyi bir futbolcu. Hem insani hem de futbol açısından bana hep destek oluyor." şeklinde konuştu.
 
Başarılı futbolcu, Trabzonspor'da halkın kendisine çok sıcakkanlı davrandığını söylerken, şehirde vakit geçirmekten keyif aldığını ve şikayet edecek bir şeyi olmadığını vurguladı. Bero ayrıca, "Kulüp tarafından verilen tercümanlarımız var. Ayrıca takımda birçok oyuncu iyi derecede İngilizce konuşuyor." diyerek iletişim problemi yaşamadığını da belirtti.
 
FENERBAHÇE DERBİSİNİ BEKLİYORUM
Bero, Türkiye'deki futbol ortamı hakkında ise şunları söyledi:
 
"Trabzonspor, Türkiye'de en iyi donatılmış takımlardan birisi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş üçlüsünün hemen arkasında. Harika bir tarihe sahip. Genç oyuncular burada gelişebilir. Şu andaki durumumuz bizi biraz utandırıyor. Burada taraftarın ve yönetimin beklentileri daha yukarıda"
 
Bero, Trabzonspor taraftarı ve derbi maçlardaki ortam hakkında ise, "Taraftarlar inanılmaz. Özellikle Galatasaray'la oynadığımız maçta tüm vücudum titriyordu. Fenerbahçe ile oynanacak derbinin en büyük maç olduğu söylendi bana. Onu bekliyorum. O maçta tüm şehirde hayat durur, herkes maçı beklermiş." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler