Berat Özdemir transferinin bedeli açıklandı!

Trabzonspor'dan Berat Özdemir transferinin mali tablosunu açıkladı.

Berat Özdemir transferinin bedeli açıklandı!

Trabzonspor Berat Özdemir'in transferinin bedelini  KAP'a açıklama yaptı.Bordo mavililer bu transfer için 2.5 Milyon Euro ödeyecek. Futbolcuya ise 2020-21 döneminin ilk yarısında 2.5 Milyon TL , gelecek sezon ise 5 Milyon TL ödenecek. Berat ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandı.

KAP'a yapılan açıklamalarda da şu ifadelere yer verildi;

Profesyonel futbolcu Berat Ayberk Özdemir'in kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak, 2.500.000.-EUR ödenecektir. Ayrıca, Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilen transfer bedelinin, Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne ödenecek tutardan sonra kalan kısmın %20'si ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Berat Ayberk Özdemir ile 4,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;
2020/21 futbol sezonu için 2.500.000.-TL garanti ücret,
2021/22 futbol sezonu için 5.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir.
2022/23 ve sonraki sezonlar için oyuncuya, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %5'i ödenecektir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor