Berat Özdemir: “Şampiyonluktan başkası başarı değil”

Trabzonsporlu oyuncu Berat Özdemir açıklamalarda bulundu.

Berat Özdemir: “Şampiyonluktan başkası başarı değil”

Trabzonsporlu oyuncu Berat Özdemir takımın TFF’nin Riva tesislerinde yaptığı hazırlık kampında antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.  

Berat, şuandaki kadroda şampiyonluktan başka bir durumun başarı olarak gözükmediğini söyledi.

Berat kendi bölgesine transfer edilen Hamsik’in gelmesini dört gözle beklediğini ifade etti.

Taraftarın karşısına ilk çıktığında ayaklarının titrediğini belirten Berat, taraftarın karşısına çıkmayı dört gözle beklediğini vurduladı.

Berat şunları söyledi;

“HOCALARIMIZIN İSTEKLERİNE CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Takım olarak çok memnunuz. Riva’da kamp yapma fikri çok harikaymış. Ben burada Milli takımda birçok kez bulundum ama ilk defa kulüple Trabzonspor ile buradayız. Biz oyuncu grubu olarak buranın doğasından sahalardan bize sağlanan kolaylıklardan çok memnunuz. Hocalarımızın isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz. Çok kaliteli isimler geldi, gelmeye devam edecek gibi de. Biz onların saha içindeki hırslarını isteklerini gördükçe oyuncu grubu olarak çok seviniyoruz. Umarım her şey gönlümüzce olur. 

"HAMSİK’İN GELİŞİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"

Grande’nin gelişini, dört gözle bekliyorum. Sanırım 3. Etapta bize katılacak. Ondan öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Gelsin yanından ayrılmam. Ben onun Napoli zamanında olsun çok videosunu izledim. Umarım bana çok şey katabilir. Onun yanında oynamak bana da iyi gelecektir. 

“REKABETİ NE KADAR ÜST SEVİYEYE ÇIKARIRSANIZ…”

Biz bir spor takımıyız. Bir spor takımında rekabeti ne kadar üst seviyeye çıkarırsanız o kadar başarılı olursunuz. Biz rekabete aç insanlarız. 50-55 maç planlıyor hocamız. Bizde buna göre çalışıyoruz. Tabi ki her futbolcu 50-55 maçın her 90 dakikasında oynayamaz. Bizim tek hedefimiz Abdullah Hocanın bize verdiği süreleri en iyi şekilde değerlendirip Trabzonspor camiasını güldürmek. 

“MİLLİ FORMAYI ALMAK İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIM”

Berat bu sene milli formayı almak için her şeyi yapacak. O forma benim hayalim. İçerde o formayı giymiş oyuncuların fotoğrafları var. Ben de en kısa zamanda kendi fotoğrafını oraya asmak istiyorum canı gönülden. 

"TRABZONSPOR TARAFTARININ KARŞISINA İLK ÇIKTIĞIMDA AYAKLARIM TİTREMİŞTİ"

Biz oyuncu grubu olarak geçen sene taraftarsız oynadık. Ben en son Trabzonspor taraftarının karşısına ilk çıktığımda ayaklarım titremişti. Tekrar aynı şey olacak bundan eminim. Ama ben içerdeki ilk maçta dört gözle beni kendilerine çağırmalarını bekliyorum. Eminim ki bu benim için unutulmayacak bir anı olacak. Bizim taraftarımız beni ve bütün arkadaşlarımızı kendi milli takımlarında görmek isterler. Biz de onları gururlandırmak için elimizden geleni yapacağız. 

"BİR GENÇ OYUNCUNUN ALT LİGLERDEKİ FARKI GÖRMESİ GEREKİYOR"

Ben ikinci ligde oynadım. 1. Lig’de abilerimin arkasında bekledim. Şampiyonluk yaşadım, formayı geç de olsa aldım. Bende direk Süper Lig’de oynamadan önce bir genç oyuncunun alt liglerdeki farkı görmesi gerekiyor. Buraya geldiğimde bu şansı kaybetmemek için daha çok çalıştım. Alt liglerle bura arasında çok büyük fark var. Uçurum desem yeridir. Ben iyi ki de oralarda oynamışım, 1. ve 2. Ligi görmüşüm. İnşallah herkes burayı yakalar ama gerçekten oralarda güzel deneyimler. 

"BİZİM BİR HEDEFİMİZ VAR"

Ben adım adım gitmeyi seviyorum ama Abdullah hocamız biz Trabzon’da ilk toplandığımızda aynı şeyi söyledi, bugünde aynı şeyi söylüyor yarın da aynı şeyi söyleyecek. Bizim bir hedefimiz var. Umarım on hedefi sezon sonunda gerçekleştiririz. 

"BEN GELDİĞİMDE DE HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİM"

Ben geldiğimde de hiç yabancılık çekmedim.   Bruno, Koita, Gervinho da yeni geldi. Eminim onlarda yabancılık çekmiyordur. Gerçekten biz çok güzel bir aileyiz. Yeni gelenlere her zaman kapımız açık. Biz öyle bir aileyiz ki bende sosyal medyadan takip ediyorum. Narkosun etkisinde olan ameliyattaki arkadaşlar Trabzonspor’un ismini haykırıyorlar. Biz öyle güzel bir aileyiz. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. Her şey onların yüzlerini güldürebilmek için.

"ŞUANDAKİ KADRODA ŞAMPİYONLUK HARİCİ GELECEK BİR DURUM BAŞARI OLARAK GÖZÜKMÜYOR"

Şuandaki kadroda şampiyonluk harici gelecek bir durum başarı olarak gözükmüyor. Biz bu ağır sorumluluğun farkındayız ve çalışmalarımızı ona göre sürdürüyoruz. Sezonun gidişatına bağlı ama bir cümlede Trabzonspor’un adı geçiyorsa hedef vardır, kupa vardır, şampiyonluk vardır. Biz çalışmalarımızı şampiyon olmak için yürütüyoruz.  

"ELİMDEN GELENİ SONUN KADAR VERİYORUM TRABZONSPOR İÇİN"

Trabzonspor’da kaleye gidemedim çok fazla ama biraz da sistem bunu gerektiriyordu. Abdullah Hoca bana git derse giderim, gitme dersem gitmem. Elimden geleni sonun kadar veriyorum Trabzonspor için. Sistemimiz ne gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyorum saha içinde. Gençlerbirliği’nde son dönemde yapabildiğimi fark ettim ama buradaki misyonum farklı. Bundan da çok memnunum. 

"UMARIM KUPAYI TRABZON’A GETİRECEKLER"

Benim orada çok sevdiğim kardeşlerim var. Çoğunu tanımasamda. Yarı final maçından sonra aradılar konuştuk. Onlara tebriklerimi ilettim. Çok güzel bir başarı elde etmek üzereler. Umarım kupayı Trabzon’a getirecekler. Sonra yanımıza katılsınlar ve birazda burada yorulsunlar. 

“SAÇ RENGİMİ ŞAMPİYON OLURSA BORDO MAVİYE BOYATACAĞIM”

Saç rengimi şampiyon olursa büyük ihtimal bordo mavi yapacağım. Hatta ilk golümde Bakasetas saçını beyaza boyayacak. Kabul etmedi ama ikna edeceğim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor