Berat Özdemir: "İnşallah şampiyonluğu tekrar yaşarız"

Trabzonspor'da Berat Özdemir basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Berat Özdemir: "İnşallah şampiyonluğu tekrar yaşarız"

Trabzonspor, Slovenya’da yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Bugün saat 11:30'da yaptığı antrenman çalışmalarını sürdüren bordo mavilerde, antrenman öncesinde Berat Özdemir basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Berat Özdemir şunları söyledi;

"Çalışmalar sert geçse de bir o kadar neşeli geçiyor. Çok keyifli geçiyor. Doğayla iç içeyiz. Umarım böyle devam eder.

Trabzonspor’da oynayan yedek, kadroya girmeyen bir kavram görmüyorum. Görev alan ya da almayan vardır. Takım arkadaşlarıma görev almadığımda destek vermeye çalıştım. Şampiyonlukta böyle geldi. Şampiyon olmanın en önemli kriteri olabilir.

Acun başkana saygılarımı iletiyorum. Ben zannetmiyorum ki bir Türk futbolcunun yurt dışında ülkesini temsil etmesi gibi bir hayali olmasın. Benim bir görüşmem olmadı. Sanıyorum ki Başkan yada hocamızla bir görüşme olmuş.

Ben kendimde iyi olan yönleri daha mükemmelleştirmeye çalışıyorum Eksik yönlerim vardır tabi ki ama benim birinci amacım iyi yönlerimi daha iyi yapmak.

Ben ailemi kutlamalara çağırmadım. Ben duygusalım onlar benden daha duygusal. Antalyaspor maçının son düdüğünden sonra taraftarım sahaya girdiği bir video var. Hala arada açıp açıp izliyorum. Çok güzel bir duyuydu. İnşallah tekrar yaşarız.

Futbolun zirvesi diyebiliriz şampiyonlar ligi için. O müziği Trabzonsporlulara dinletmek istiyoruz.  Trabzonspor oralarda olmalı. Ben Santiago Bernabeu’yu görmek istiyorum. Çok güzel bir deplasman olabilir."

Haber61 - Spor Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor