Berat Özdemir açıkladı: Koronavirüs karantinasındayım

Trabzonspor'un yeni transferi Berat Özdemir, İnstagram canlı yayınında konuştu.

Berat Özdemir açıkladı: Koronavirüs karantinasındayım

Trabzonspor'un yeni transferi Berat Özdemir için bordo mavili kulübün resmi İnstagram hesabı üzerinden canlı yayın gerçekleştirildi.

Yayında Berat Özdemir koronavirüs nedeniyle karantinada olduğunu açıkladı. Annesinin Maçkalı olduğunu da söyleyen genç futbolcu şöyle konuştu;

Öncelikle Trabzonsor’un büyük camiasına selam ve saygılarımı sunuyorum. Buraya gelmekten çok mutlu ve huzurluyum. Gençlerbirliği başkanına yönetime hocasına ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendime bir yol seçtim, bu forma altında oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım çok güzel galibiyetler şampiyonluklar yaşarım. Umarım yüzünüzü kara çıkartmam ve bunun için de elimden geleni yapacağım.

Koronavirüs testim poztif çıktı onedenle evde karantinadayım. Perşembe günü test olacağım 1 haftam doluyor, negatif çıkarsa pazartesi Trabzonsporuma kavuşacağım.

Trabzonspor’a hiç yabancı değilim annem de Maçka Esiroğlu’ndan. Bize her yer Trabzon.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor