Beraberliği böyle yorumladı: Trabzonspor için kayıp!

Trabzonspor’un Fenerbahçe beraberliğini kayıp olarak yorumladı.

Beraberliği böyle yorumladı: Trabzonspor için kayıp!

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, Süper Lig’in 28. Haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı.

Yorumcu Erman Özgün karşılaşma sonucunun Trabzonspor için kayıp olduğunu belirtti.

İşte Erman Özgür’ün o sözleri:

Maç başlangıcında Trabzonspor’lu oyuncuların ilk müdahalelerde geç kalışları ile Fenerbahçe, maça rakip kaleye kolay gelen taraf olarak başladı. Bu bölümde net pozisyon çıkaramasa da üstün gözüktü. Bu ilk baskıyı atlatan Trabzonspor, İrfan Can’ın Siopis’e müdahalesi ile önemli bir avantaj elde etti. Abdülkadir Ömür’ün dikine oyunu iyi oynaması ve Nwakaeme’nin golü ile de tabelayı değiştirdiler.

2. yarıya Trabzonspor topu ayağında daha fazla tutup, pas trafiğiyle oyunu kontrol ederek başladı. Fenerbahçe’nin risk almadan sabırla beklemesi, Trabzonspor’un ise eksik rakibinin üzerine gitmemesi fırtına öncesi sessizlik gibiydi. Son bölüme girilirken Puchacz’ın tarafını zorlayan Fenerbahçe kazandığı duran toptan Zajc’la golü bulup Trabzonspor’un durağan oyununa cezayı kesti. Maçın kalanında Trabzonspor’un Nwakaeme ile gole yaklaştığı pozisyon haricinde net fırsat çıkmadı.

Trabzonspor için alınan beraberlik maç başlamadan önce önemli savunma oyuncularının ve Hamşik’in yokluğunda iyi gözükebilir ama 70 dakika eksik oynayan Fenerbahçe’yi üstelik öne de geçmişken yenememesi bana göre kayıp demekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor