Belçika basını yazdı! "Trabzonspor Danimarkalı oyuncunun peşinde"

Belçika basınından Trabzonspor için transfer iddiası geldi.

Belçika basını yazdı! "Trabzonspor Danimarkalı oyuncunun peşinde"

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Trabzonspor için bir iddia da Belçika basınından geldi.

"TRABZONSPOR VE BEŞİKTAŞ İSTİYOR"

Birçok oyuncu ile temaslarını sürdüren Trabzonspor'un, bonservisi Olympiakos'ta olan ve sezonu Belçika ekibi Standard Liege'de kiralık olarak geçiren Danimarkalı 10 numara Philip Zinckernagel ile ilgilendiği öne sürüldü.

Trabzonspor'un, Philip Zinckernagel transferinde rakiplerinin çok olduğu, Türkiye'den Beşiktaş'ın da oyuncuya ilgisinin söz konusu olduğu kaydedildi. Ayrıca İtalyan ekibi Genoa ve Alman temsilcisi Augsburg'un da oyuncuyu radarına aldığı ifade belirtildi.

Olympiakos'un, Zinckernagel'in sözleşmesinin sona erecek olmasından ötürü gelecek teklifleri değerlendirmeye alma ihtimalinin olduğu vurgulandı.

Zinckernagel'in Standard Liege kariyeri

Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Standard Liege'de 28 maça çıkan Zinckernagel, 10 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Trabzonspor ile anılan 28 yaşındaki Danimarkalı futbolcunun, Yunan ekibi Olympiakos ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler