Beinsports’ta neden Trabzonsporlulara yer yok?

Yayıncı kuruluş Beinsports’ta Trabzonspor’u İstanbul takımlarının eski futbolcularının yorumlamaları dikkat çekiyor.

Beinsports’ta neden Trabzonsporlulara yer yok?

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Beinsports’ta Trabzonsporlu yorumculara yer verilmemesi dikkat çekerken, kanal yönetiminin Trabzonspor maçlarını Fenerbahçeli Volkan Demirel’e yorumlatması tepki topladı.

Beinsports’un yorumcu kadrosuna bakıldığında İstanbul takımlarının eski futbolcularının ağırlıkta olduğu görülürken yalnızca bir programda Trabzonspor’un eski futbolcularından aynı zamanda Beşiktaş’ta da forma giyen Tolga Zengin’e yer veriliyor.  Tolga Zengin’in dışında Trabzonspor’da forma giymiş eski bir futbolcu yorumcu kadroda yer almazken Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’den en az 2’şer eski futbolcu yorumculuk yapıyor. 

Beinsports kadrosunda eski futbolcuların yanı sıra yorumculuk yapan spor yazarları ve gazeteciler arasında Trabzonsporlu olarak Olcay Çakır yer alıyor.

Ancak Trabzonspor maçlarının sonrasında kanal, bordo mavili takımı Tolga Zengin veya Olcay Çakır yerine Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Beşiktaş’lı Feyyaz Uçar gibi isimlere yorumlatıyor.

Volkan Demirel’in Fenerbahçe’den bahsederken “takımımız” ifadeleri kullandığı bir ortamda Trabzonspor’a karşı neden bu şekilde bir yapılanmaya gidildiği merak uyandırıyor. Taraftarlar da yayıncı kuruluşta geçmişte Trabzonspor ile ilgili duruşu belli olan Volkan Demirel’in yorumlamasını tepkiyle karşılanırken kanal yönetiminin gelecek günlerde düzenleme yapması isteniyor.

Beinsports’ta yorum yapan eski futbolcular ve takımları şöyle;

Tolga Zengin /  Trabzonspor - Beşiktaş
İlker Yağcıoğlu / Fenerbahçe
Volkan Demirel / Fenerbahçe
Mustafa Doğan / Fenerbahçe – Beşiktaş
Ali Gültiken / Beşiktaş
Feyyaz Uçar / Beşiktaş 
Tugay Kerimoğlu /Galatasaray
Altan Aksoy –Galatasaray

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor