Batuhan Karadeniz’in Trabzonspor sözlerine sert tepki “2010-2011 sezonunda aldığı ücreti…”

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in açıklamalarına Trabzonspor eski yöneticisi nevzat Aydın’dan sert yanıt.

Batuhan Karadeniz’in Trabzonspor sözlerine sert tepki “2010-2011 sezonunda aldığı ücreti…”

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Fenerbahçe cephesinden ve Fenerbahçe sempatizanları ekranlara çıkıp Trabzonspor’a saldırmaya devam ediyorlar.

Maçın bitiminden sonra eski Trabzonspor ve 1461 Trabzon oyuncusu, Trabzon doğumlu Batuhan Karadeniz'den gelen açıklama dikkat çekiciydi. Karadeniz, "Trabzonspor'a öyle bir ceza verilmeli ki, herkes için ibret olmalı. Sadece basit bir ceza olmamalı, örnek teşkil edecek düzeyde bir yaptırım uygulanmalı. Hatta takım küme düşürülmeli." ifadelerini kullandı.

Bu sert yorumun ardından Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Nevzat Aydın, Karadeniz'in geçmişteki bir olayını gündeme taşıdı. Aydın, "Batuhan Karadeniz 'Trabzonspor küme düşürülsün' demiş. Eğer gerçekten objektif ve örnek bir sporcu olmak istiyorsa, 2010-11 sezonunda bir maçta beraberlik karşılığında aldığı ücreti kamuoyu ile paylaşmalı." şeklinde konuştu.

Aydın’ın bu açıklaması sonrasında eski futbolcu hakkındaki bu iddia gündeme bomba gibi düştü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor