Batista Mendy'den Trabzonspor'a övgüler! "Fransa'nın en iyilerini..."

Trabzonspor'un başarılı ön liberosu Batista Medny açıklamalarda bulundu.

Batista Mendy'den Trabzonspor'a övgüler! "Fransa'nın en iyilerini..."

Trabzonspor'un sezon başında Angers'tan transfer ettiği Batista Mendy, bordo mavili takımdaki kariyerine dair konuştu.

Fransa basınına değerlendirmelerde bulunan Mendy, Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu ve kulüpteki imkanların Fransa'daki birçok önemli kulüpte bulunan imkanlar kadar iyi olduğunu ifade etti.

Batista Mendy'nin açıklamaları şu şekilde;

"Trabzon halkı çok sıcakkanlı"

"Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Türk halkı ve Trabzon halkı çok sıcakkanlı. Taraftarlar beni takdir ediyor, bu daha fazla motivasyon sağlıyor"

"Trabzonspor'un Fransa'nın en iyilerini kıskanacak hiçbir yanı yok"

"Çalışma alışkanlıklarımı büyük ölçüde değiştirdim. Angers'ta zaten sahip olduğum kişisel bir fiziksel antrenörle performans departmanı kurdum. Performansımı yukarı çekmek adına ekibime kişisel bir şef ekledim. Ayrıca performansımı incelemek için maçlarımın her birini bana gönderen bir video analistim var. Kulüp birçok alanda yapılandırılmış. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için elimizde her şey var. Tesisler gerçekten modern; Trabzonspor'un Fransa'nın en iyilerini kıskanacak hiçbir yanı yok."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler