Başkan uyardı Çalımbay değiştirdi

Trabzonspor'un ocak ayında transfer yapması şuanda zor gibi.

Başkan uyardı Çalımbay değiştirdi
 Bordo-mavililerin UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play (FFP) anlaşmanın yanında yaşanan mali sıkıntı nedeniyle devre arası transferde elden oyuncu çıkardığı takdirde kadroya takviye düşündüğü belirtildi.

Bu doğrultuda Başkan Muharrem Usta’nın Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile görüştüğü belirtilirken, mali tabloyu anlatarak, “Hocam oyuncu gönderemezsek transfer yapamayız. Bunu da planlarının içerisinde tut” dediği belirtildi.

Trabzonspor'da bazı futbolcular gönderilecek

Çalımbay’ın bu nedenle ilk geldiği dönemde ‘2-3 transfer için arayıştayız’ söylemlerini sonrasında değiştirerek “Transfer yapmayabiliriz de. Her türlü durumu yönetimle değerlendiriyoruz” şeklinde düzelttiği belirtildi. Usta’nın oyuncu gönderilmesi durumunda stoper başta olmak üzere 2 transfere onay verebileceğini ilettiği Çalımbay’ın da bu doğrultuda yolcu listesini hazırladığı gözden çıkardığı oyunculara ayrılık kararını bildirerek transferlerin yolunu açmayı amaçladığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor