Başkan Usta'nın yıldızı Ribery mi?

Trabzonspor'un, dünyaca ünlü futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Başkan Usta'nın yıldızı Ribery mi?
50. yılında şampiyonluk yaşamak isteyen Trabzonspor, dünyaca ünlü futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Ligde gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta’nın dünya yıldızı olarak nitelendirdiği transferin Fransızların ünlü futbolcusu Franck Ribery olduğu ortaya çıktı.

MÜNİH'TE BULUŞTULAR İDDASI

Başkan Usta  Bayern Münih ile bir sezon daha sözleşmesi bulunan ve 8 Milyon euro bonservis ücreti istenen Fransız yıldız ve menajeri Alain Migliaccio ile Münih’te bir araya geldi
Orta sahanın ve hücum bölgesinin solunda oynayan Ribery’nin bonservisi için Alman kulübü ile görüşmelerin başladığı, bonservis ücretinde indirime gidilmesi halinde bu transferin gerçekleşebileceği belirtildi.

Bu sezon 30 maçta görev yapan Ribery, 4 gol atıp 18 de asist yaptı. 30 Haziran 2018'e kadar Bayern Münih ile sözleşmesi bulunan Fransız futbolcunun 8 milyon euro bonservis bedeli bulunuyor.
(Kaynak:  Yenişafak)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler