Başkan Usta’dan transfer açıklaması: “1-2 oyuncu daha alacağız”

Başkan Usta yapılacak transferler ve gidecek oyuncularla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Usta’dan transfer açıklaması: “1-2 oyuncu daha alacağız”

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yapılacak transferler ve takımdan gidecek oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu.


Usta, “Eksik olan bölgelere almak istediğimiz oyuncular var. Zannediyorum ki lig başlayana kadar iyi bir gelişme olabilir bu önümüzdeki hafta içerisinde. Özellikle stoper bölgesinde ihtiyacımız olduğu kesin. 1 yada 2 transferimiz daha olacak. Elde biriken oyuncular var. Onları bir taraftan görüşüyoruz, değişik kulüplerle. Aslında hareketin bir kısmı bizim alacağımız oyuncularla da ilişkili. A ve B Planı yaparak onlarla ilgili ciddi bir eritmemiz olacak. Takımda kalacak olan sayı 4 gençle birlikte 25 kişilik bir kadro olacak. Onun üzeridne sayı kalacağını zannetmiyorum. Bu sene 18 kişilik kadro 21’e de çıktı. O da biraz daha yapıyı değiştirecek kulüpler açısından. Ama dediğim gibi 4 gençle birlikte 25 kişilik kadromuz olmuş olacak.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor