Başkan Usta " Kongre gündemimizde yok "

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Divan Kurulu toplantısında açıklama yaptı.

Başkan Usta " Kongre gündemimizde yok "
Trabzonspor'un Divan Kurulu toplantısında açıklama yapan Başkan Muharrem Usta, Aralık ayında seçim olmayacağını duyurdu.

Başkan Usta Divan Olağan Genel kurulunda ki konuşmasında, "  Aslında tartışılan bu konuda açıkmayı daha sonra yapacaktım ama şimdi açıklaayım. Trabzonspor'da seçimli genel kurul yapmayacağız.  Tüzüğün emrettiği Genel Kurul yapılacak ama içinde Seçim Maddesi olmayacak. Yönetiminiz yeniyleyin diyle bir fikir var ancak bunada gerek yok. Trabzonspor kritik bir sürecte camiayı kongre havasına sokmlanın anlamada yok. Bu işler gündemi başka yere taşır. Uğraşılacak ve halledilmesi gereken bu kadar sorunun arasında camianını gücünü kongreye endeksleyemeyiz. Bu kulübe zarar verir . Bu işlerle uğraşmayalım. Bizim görüşümüz budur. Tabiki genel kurulda görüşler olacaktır." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor