Başkan Usta: Bu kadarını haketmedik

Trabzonspor'da kötü gidişatın ardından eleştiri sesleri yükselirken Başkan Muharrem Usta bu kadarını hak etmediklerini dile getirdi

Başkan Usta: Bu kadarını haketmedik
Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye 3-0 yenildiği maçta tribünler hem futbolcuları hem teknik direktör Ersun Yanal’ı hedef almış, ancak en çok tepki yönetime gösterilmiş, Avni Aker’den ‘istifa’ sesleri yükselmişti. Bu tablo Muharrem Usta’nın keyfini fena halde kaçırdı. Geceyi Trabzon’da geçiren ve dün yöneticileriyle birlikte bir ilk yarı değerlendirmesi yapan Trabzon Başkanı’nın duygularını paylaştığı belirtildi.

‘Eleştiriye açığım ama...’

Ersun Yanal’a bir kez daha destek veren, takıma gerekli takviyelerin de mutlaka yapılacağını belirten Başkan Muharrem Usta’nın özetle şu yorumları yaptığı öğrenildi: “Evet, beklentilerin gerisinde kaldık. Bunun ben de farkındayım ve üzüntülüyüm. Ancak bir başkan olarak, üstelik çok sıkıntılı bir dönemde taşın altına elini sokmuş bir başkan olarak Trabzonspor’un çok daha iyi bir yerde olmasını benden fazla kim isteyebilir! Eleştiriye her zaman açık bir insan oldum, bundan sonra da yapıcı eleştirilerin tamamını saygıyla karşılar, içinden almam gerekenleri alırım. Fakat ‘istifa’ sesleri ve daha da ileriye gidenleri gerçekten de anlamakta güçlü çekiyorum. Bu kadarını da hak etmedik diye düşünüyorum...”

‘Ekonomimizi zorlayacağız’

“Daha ilk sezonumuzun yarısını tamamladık. Üstelik hem sportif hem de ekonomik açıdan yepyeni temeller atmaya gayret eden bir yönetimiz. Daha fazla kredimizin olması gerektiğine inanıyorum. Saklamıyorum, elbette üzüldüm ama işler iyi gitmeye başlayınca bu üzüntülerimizi de unuturuz. Yeter ki Trabzonspor iyi olsun. İkinci yarıda sportif açıdan daha olumlu işler yapmak için ekonomik sınırlarımızı da zorlayarak mutlaka gerekenleri yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler