Başkan Genç'ten Trabzonspor'a kombine desteği!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzonspor'a kombine desteğine öncülük etti.

Başkan Genç'ten Trabzonspor'a kombine desteği!

Ortahisar Belediyesi'nden Bordo – Mavili kulübün kombine kampanyasına dev destek.

Ortahisar Belediye Başkanı  Ahmet Metin Genç, belediye bünyesinde çalışan 1061 personele 2018 – 2019 sezonunda Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bir koltuk hediye etti. Pazar Günü başlayacak olan sezon öncesinde Trabzonspor ile görüşen Başkan Av. Ahmet Metin Genç, 1061 kombine bileti alarak belediye bünyesinde çalışan personeline hediye etti.

"TRABZONSPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK"

Bugüne kadar Trabzonspor’a hep destek olduklarını belirten Başkan Genç, bundan sonra da hem maddi hem de manevi olarak desteklerinin süreceğini belirterek, “ Trabzonspor bizim marka değerimizdir. Bütün güzellikleri hak ediyor. Kulübümüzün daha başarılı olması için bu kulübe gönül veren herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Biz, Ortahisar Belediyesi olarak buna öncülük etmek istedik. Bu manada da Ortahisar'ı güzelleştirmek için 24 saat birlikte çalıştığımız personelimize kombine hediye ettik. Bu özverili çalışmalarına karşılık hafta sonları stres atmaları, gönül verdikleri takıma destek olmaları için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Amacımız Trabzonspor'umuza hem maddi hem de manevi olarak destek olmak ve Türkiye liglerinde hak ettiği başarılara imza atmasına katkıda bulunmak. Finans sorunları yaşayan Trabzonspor'umuza bu tür desteklerin çok önemli olduğunu ve Anadolu efsanesi diye adlandırılan takımımızı tekrar o eski günlerine geri getirmek için bir yol açtığımızı düşünüyorum. Umarım, Trabzonspor sevdalısı herkes bu yoldan giderek takımımızı destek olur.  Ve bizim bu projemiz diğer kurumlar için de örnek olur ve herkes bu zor günlerinde bir nebze de olsa Trabzonspor'umuza katkı verir. Hepimizin ortak arzusu Trabzonspor'un hak ettiği konuma gelmesidir. " ifadelerine yer verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler