Trabzonspor'da flaş gelişme! Borcun yarısı kapanabilir

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Kartal projesi açıklaması geldi.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Borcun yarısı kapanabilir

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan, Kartal projesinde sona yaklaşıldığını, buradan elde edilecek gelirin borçların yarısını karşılayabilecek seviyede olduğunu ifade etti.

"Borcun yarısını kapatmayı planlıyoruz"

Trabzonspor'un mevcut ekonomik tablonun dışına çıkmak zorunda olduğunu ifade eden Başkan Doğan, "Bir müteahhit gibi proje geliştirmeye çalışıyoruz. Kartal'da sona geldik. Bu ay ya da önümüzdeki ayın başında bunu açıklayarak ciddi bir gelir elde etmiş olacağız. Henüz net tutar belli değil. Borcumuzun yarısını kapatmayı planlıyoruz" diye konuştu.

"Yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum"

Göreve geldikten sonra karşılıksız 110 milyon Euro'yu kulüp kasasına soktuklarını belirten Doğan, "Eğer ödemeleri yapamasaydık farklı bir kaos ile karşı karşıya kalabilirdik. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma uyumlu çalışmaları için teşekkür ederim" dedi.

"Yüzde 10'unu bile harcamadım"

Para bulmalarına karşın hesaplı şekilde hareket etmek zorunda olduklarının altını çizen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Bulduğumuz paranın yüzde 10'unu bile harcamadım. Parayı ben buldum, yıldız transfer yapacağım da diyebilirdim. Ama bunu yapmadık ve Trabzonspor'un gerçeklerine göre hareket ettik. Bunu yönetilebilir hale getirirsem, Trabzonspor şampiyonluk sonrası süreci bir daha yaşamaz. Gelen herkes rahat çalışır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler