Başkan Ağaoğlu'ndan Haber61' özel açıklamalar

Trabzonspor Genel Kurul toplantısı sona erdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, toplantının ardından Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Genel Kurulu’nda konuşulanlar, Nwakaeme’nin takımdan ayrılması, Başkanlık görevi ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın Genel Kurula gelememe sebebini açıkladı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Şampiyonluğun üzerine bu kadar yoğun yapılan eleştiri farklı şekillerde değerlendirilebilir. Farklı mekânlarda farklı şekilde olacağına yapılabileceği en yüce organ Trabzonspor Genel Kuruludur.

Yaşımız biraz ileri olduğu için bu konuda biraz deneyimliyiz. Her düzeyde genel kurul ile karşılaşmak mümkün. Borçlar bu kadar yükseldi çünkü gelirler yüzde 80 oranında düştü. Şampiyon olmak istenildiği yerde aynı oranda gelirler düşerken bu tür faaliyetlerin zirveye ulaşması da mümkün değil. Başkan olarak anlatmalısınız. Hedeftesiniz.

SADECE METEOROLOJİK HESAPLAR BİZE SORULMUYOR
Naklen yayın gelirleri 500 milyondan 100 milyona düşer ama kimse hesapları yapmaz. Sadece meteorolojik hesaplar bize sorulmuyor. Neden poyraz esmedi gibi…

Eleştiri haklı veya haksız olsun yönetim ve başkanı rehavetten uzak tutulur. Yönetim olarak sizi farklı noktalara götürebilir. Camianın varlığına sadık kalabilecek hareket etme zorunluluğunuz var. UEFA’dan neden ceza aldığımızı herkes biliyor. 2016,17 ve 18 yıllarında imzalanan mutabakata uymadığımız için.

Eskiden kulüp yönetiminde aldıysam ben aldım, yaptıysam ben yaptım kime ne kafası vardı. Öyle bir şey yok. Kimse kusura bakmasın.

NWAKAEME’YE İSTEDİĞİ HER ŞEYİ VERDİK
Nwakaeme’ye istediği her şeyi verdik. 4 hafta sonunda kapansın artık bu konu. 3 hafta sözleşme imzalamadan bekledi. Sebebi bildirilmedi. İfade edilmedi. Burası Trabzonspor Kulübüdür. Hiç kimsenin kulübün üzerinde davranma lüksü yoktur. Ben dâhil hepimiz hizmetçisiyiz. Kulübe sadık olarak hareket edilmeli. Burası Trabzonspor Kulübü.

ASBAŞKAN ERTUĞRUL DOĞAN
4 gündür çok kötü. Son 2 gündür ateşi normale döndü ama sokağa çıkacak hali yok. Herhâlde bir haftadan önce de kendisini zor toparlar diye düşünüyorum. Samsunspor maçına geleceğini sanmıyorum ama Fenerbahçe maçında 2 numaralı koltukta yerini alacak.

TARAFTAR GÖREVİNİ BİLİYOR
Taraftar görevini biliyor. Gelecek ve her maçta olduğu gibi tribünde yerini alacak. Hakemin bitiş düdüğüne kadar takımını her şartta takımını destekleyecek. Genelde taraftar ile bütünleştiğimiz maçları kazandık. Oyuncular da tabii ki görevini yapacak.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor