Başkan Ağaoğlu: Trabzonspor’da tek adamlık yok

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e konuştu, "Popülist davranmak en büyük ihanet olur" dedi.

Başkan Ağaoğlu: Trabzonspor’da tek adamlık yok

Haber61 / Tuncay Lakot (Kaynak gösterilmeden kullanılamaz) 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret ederek forma hediye etmesi sonrasında kendisine yöneltilen ağır eleştirilerle ilgili olarak “Popülist bir tasarrufda bulunmak kulübe yapılacak en büyük ihanettir.”  yanıtını verdi.

Haber61’e konuşan Başkan Ağaoğlu, attıkları adımlarının hiç birinin günü kurtarmak için olmadığını belirterek “Divan kurulunda da söyledim bizim tasarruflarımızın hiç biri günü kurtarmaya yönelik adımlar değil. Zaten kulübün içerisinde bulunduğu bu durumda popülist bir tasarrufta bulunmak kulübe yapılacak en büyük ihanettir. Tasarruflarımızın neticesi süreç içerisinde ortaya çıkacak. Süreç içinde netice alınacağı , bugün netice olmayacağı için de insanlar tepki gösterebiliyor. Art niyetli insanlar bunun üzerinden politikalar üretiyorlar ama sorun değil. Kulübün doğruları doğrultusunda yapılan herşeyin hesabını vicdanımıza veriyoruz. Neyin neticesinin nereye varacağı zaman içinde belli olacak bir şey” dedi.

TEK ADAMLIK YOK

Kulüpteki yönetim anlayışıyla ilgili de bilgi veren Ağaoğlu, "Trabzonspor’da tek adamlık diye bir şey kesinlikle yok. Yapılan her uygulama en ince detayına kadar 3-5 kişinin süzgecinden geçiyor. Karar bu şekilde veriliyor. O nedenle ilgili birimlerin haberi olmadan başkan tasarrufuyla transfer yapılması, teknik direktör vs.  söz konusu değil. O kadar insan neden orada duruyor. Hepsinin bir bilgi birikimi var. Kulüp başkanı son sözü söyler doğrudur ancak yapılması gereken araştırmalar ekip tarafından her zaman yapılıyor, görüşmeler yapılıyor “ diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor