Başkan Ağaoğlu Trabzon'da

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Çimşir ve Sosa ile görüştü

Başkan Ağaoğlu Trabzon'da

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sözleşmesi bitecek olan futbolcularla görüşmek üzere bugün Trabzon'a geldi. Ağaoğlu özellikle Sosa ve Novak konusuna noktayı koyacak.

Ağaoğlu Trabzon'a gelişinin ardından bordo mavili takımın antrenmanına katıldı. Başkan antrenman öncesinde teknik direktör Hüseyin Çimşir ve kaptan Jose Sosa ile görüşerek takımın son durumu hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

sosa

SOSA VE NOVAK İLE GÖRÜŞECEK

Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Jose Sosa ve Filip Novak konusunda uzayan görüşmeleri sonuca bağlamak isteyen Ağaoğlu'nun bu girişimini dün Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan Haber61'e açıklamıştı. Doğan yaptığı açıklamada "Başkanımız Trabzon'a gelerek iki futbolcuyla görüşecek. Bir kaç hafta içerisinde taraftarlarımıza güzel haberi vermek istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

çimşir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor