Başkan Ağaoğlu resmen açıkladı! İşte Trabzonspor'un borcunun nedeni

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Genel Kurul’da konuştu.

Başkan Ağaoğlu resmen açıkladı! İşte Trabzonspor'un borcunun nedeni

Başkan Ağaoğlu konuşmasında Trabzonspor’un içerisinde bulunduğu borcun nedenini açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu açıklamasında “Bizim yaşadığımız olayları değerlendirelim. Pandemiyi biz yaşıyoruz. Pandemiden kaynaklanan gelir kaybını biz yaşadık. Süper Lig’de ilk defa Süper Lig takımı Şampiyonlar Liginde play-off oynadı.  Elendiğimiz için 24 Milyon kazanmak yerine 9,5 Milyon Euro kazandık. UEFA da oynadığımızda karşılaşma başına 681 bin Euro kazandık. Bunları UEFA sitesinde görebilirsiniz. Orada aynı zamanda bazı takımların neden UEFA’ya katılamadığını da göreceksiniz."

"İlk yayın sözleşmesi 500 Milyon Dolardı. Bu sene 115 Milyon dolara düştü. Bunun anlamı şu Trabzonspor’un berabere kaldığında kazanacağı para 70 bin Euro. Deplasman giderini bile karşılamıyor. Biz elimizdekini yaptıktan sonra enflasyon, kur farkı ve gelirlerdeki azalışa bakıldığında 2 Milyar seviyesinde tuttuysak bu önemli. Buna göre yapalım. 48 milyar Euro kaybettiğimiz para 4 yılda.” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor