Başkan açıkladı: Trabzonspor'a bir transfer daha...

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu transfer gündemiyle alakalı açıklama yeptı.

Başkan açıkladı: Trabzonspor'a bir transfer daha...

Antalya kampında açıklamalar yapan Ağaoğlu Ligin devre arasında transfer yapmanın zorluğuna dikkat çekerek "Bir transfer daha yapabilir"  ifadeleri kullandı.

Ahmet Ağaoğlu şunları kaydetti: "Devre arası transferleri öyle kolay transferler değil. İyi bir oyuncu ve size direkt katkı yapabilecek bir oyuncu, takımın performansını artıracak bir oyuncu, kendi takımlarında mücadele eden oyuncular. Devre arasında o oyuncuları bulmak çok zor. Hocamızla da konuştuğumuzda üstün bir performansla katkı sağlayabilecek, direkt oynayabilecek oyuncuyu transferde düşünüyoruz ama maliyette önemli bir faktör. Transferlerin kulübün bütçesini etkilememesi lazım. Mevki olarak belirtmek de çok doğru olmaz. Şu ana kadar Badou Ndiaye transferi gerçekleşti ve bir transfer daha olabilir. 14 yabancı yabancı transferini de tamamlamış durumdayız. Bu 14 futbolcuyu oynatma ve kadroya alma şansınız yok. Trabzonspor'un da oynatamayacağı oyuncuları kadrosuna katma lüksü yok. Transfer üzerinde konuşacağımıza takımdaki yer alan oyuncular üzerinden değerlendirmeler yapsak çok daha sağlıklı olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor