Başka nasıl penaltı olacak?

Lige 3 galibiyet ve bir beraberlik alarak başlayarak zirvenin ortağı olan Trabzonspor'da, Galatasaray mağlubiyetinin şoku yaşanıyor. İki topu direkten dönen, bir çok pozisyonu değerlendiremeyen ve Onur'un büyük hatası sonucu sahadan mağlubiyetle ayrılan b

Başka nasıl penaltı olacak?

Lige 3 galibiyet ve bir beraberlik alarak başlayarak zirvenin ortağı olan Trabzonspor'da, Galatasaray mağlubiyetinin şoku yaşanıyor.

İki topu direkten dönen, bir çok pozisyonu değerlendiremeyen ve Onur'un büyük hatası sonucu sahadan mağlubiyetle ayrılan bordo mavililerde, yenilginin faturası ise hakem Cüneyt Çakır’a kesildi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Denayer'in eline çarpan topun kesinlikle penaltı olduğunu belirterek, "Bu penaltı değilse başka nasıl penaltı olacak? Cüneyt Çakır'ın kişiliğini seviyorum ama ortaya koyduğu performansı beğenmedim. Kararlarında tutarlılık yok. Dünya Kupası'ndaki performansı yoktu. Golün öncesindeki harekette faul yoktu. Dolayısıyla bir takımın kaderiyle de oynamış oldu" dedi.

"ÜNVANI BÜYÜK YÖNETİM KALİTESİ DÜŞÜK"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan ise, Twitter hesabından paylaştığı mesajlarla Cüneyt Çakır’a tepki gösterdi. Aslan, mesajlarında, "Büyük unvanlı CÇ'nin düşük kaliteli yönetimi Trabzonspor'un hakkını gasp etti. Yazık, çok yazık.  Ey CÇ, kol ve eli yana açarak topu kesmek penaltı değilse nedir? Bakalım bundan sonra hangi hentbole penaltı çalacakson'' ifadelerini kullandı.

Bu arada bazı taraftarlar da, Başkan Yardımcısı Yakup Aslan'ın mesajlarının altına yazdıkları yorumlarda, "Buradan sızlanmayın. Gereğini yapın" ifadeleriyle yönetime eleştirilerde bulundu.

1-621.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor