Başantrenör Markovski açıkladı "En büyük gücümüz taraftar"

Trabzonspor  Baş antrenörü  Zare Markovski, Anadolu Efes maçı öncesi  açıklamalarda bulundu.

Başantrenör Markovski açıkladı "En büyük gücümüz taraftar"
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor, 6 Kasım Pazartesi günü saat 19.00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek.
 
Başantrenör  Zare Markovski zorlu karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Anadolu Efes ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam Markovski, “Önemli bir maç  oynayacağız. Anadolu Efes güçlü bir takım. Oynadığımız 2 deplasman maçını da son anlarda şanssız bir şekilde kaybettik. Ancak Anadolu Efes ile kendi evimizde karşılaşacağız. Onları burada yenerek çıkış yakalamak istiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.
 
Taraftarları da maça davet eden Markovski, “Taraftarlarımız evimizde oynadığımız maçlara gelip takımlarına destek versinler. Anadolu Efes maçına tüm taraftarımızı davet ediyoruz. Onların desteğiyle bu zorlu engeli kayıpsız aşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor