Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Trabzonspor, sahasında Carpartner TED Ankara Kolejliler’i 93-82 mağlup ederek averajla liderliğe yükseldi.
Trabzonspor Başantrenörü Faruk Beşok, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi İlkan Karaman Sezonu'nda oynanan Carpartner Ted Ankara Kolejliler maçı sonrası açıklamada bulundu.
Başantrenör Faruk Beşok maç sonu yaptığı açıklamada, “Maça hem hücumda hem de savunmada çok iyi başladık, istediğimiz tempoyu yakaladık ve ilk yarıda skoru da ürettik. Ancak son 1-2 haftadır rehavete kapılıp rakiplerimizi maça ortak ediyoruz. Bu hastalıktan bir an önce kurtulup ligin geri kalanında en iyi oyunumuzu sahaya yansıtarak Trabzon şehrine kupayı armağan etmek istiyoruz. Bizi her maç yalnız bırakmayıp salonu dolduran büyük Trabzonspor taraftarına sonsuz teşekkür ediyoruz. Onların desteğiyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: