Başakşehir fırsatı buldu kendini Galatasaray üzerinden aklamaya çalıştı!

Başakşehir, Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrası sonrası açıklama yaptı.

Başakşehir fırsatı buldu kendini Galatasaray üzerinden aklamaya çalıştı!

Trabzonspor'un Galatasaray deplasmanında doğranmasının ardından Başakşehir de kendini aklama çalışmasına girdi. 18. haftada Trabzonspor - Başakşehir maçında yapılanları unutan İstanbul temsilcisi fırsatı kaçırmayıp kendini aklama çabasına girdi ve kendilerine propaganda yapıldığını söylediler.

İşte o açıklama;

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Özellikle ligin ikinci yarısının başladığı günden itibaren, Başakşehir Futbol Kulübü hakkında sistemli bir şekilde oluşturulan olumsuz algı, ve birçok asılsız iftiranın ardından, dün ve bugün ligin puan durumunu doğrudan etkileyen, son derece düşündürücü hakem hataları oluşmuştur. Başakşehir Futbol Kulübünün kollandığına dair yanlı propagandaların ne kadar asılsız ve aynı zamanda yönlendirici olduğunu son 24 saat içinde tüm kamuoyu görmüştür. Bileğimizin hakkıyla kazandıklarımızı hakkani olmayan faktörlere yenik düşerek kaybetmemek için, elimizden gelen her şeyi, yine centilmenliğe yakışan bir şekilde yapacağımızın bilinmesini isteriz" denildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor