Bartra: "Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz"

Trabzonsporlu oyuncu Marc Bartra maç sonu açıklamalarda bulundu.

Bartra: "Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz"

Bartra şunları söyledi;

“Özellikle ilk yarıya baktığımızda harika bir ilk yarı geçirdiğimizi söyleyebilirim. İlk yarı oyunun tek hakimi bizdik. Çok fazla gol atabilme şansımız vardı. Maalesef faydalanamadığımız fırsatlarda oldu. İkinci yarıda takım olarak hep beraber iyi savunma yaptık. Neredeyse rakibimize hiç şans vermedik. Belki çok daha iyi yerlerde olabilirdik. Bu mücadeleye devam ediyor olmak çok önemli bizim adımıza.

Tabii ki aslında baktığımızda bir geçiş döneminde olduğumuz çok net görülebiliyor. Futbol bir hatalar oyunu. Daha az hata yapanın kazandığı bir oyun. Çok daha az hata yapmaya çok daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugün ki yolun ben doğru yol olduğunu düşünüyorum. Bugün takımın neler yapabileceğini ve ne kadar kaliteli olduğunu göstermiş olduk. Takım arkadaşlarımla birçok top kazandık. Her zaman bu takımın olduğu her yerde mücadele vardır. Pazar gün ki maç tabii 3 puan alabileceğimiz bir maç. Biz her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz.”

Haber61 - Spor Servisi - 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor