Barış Özbek Trabzonspor'daki efsane dedikodu hakkında konuştu

Survivor'da yarışan Trabzonspor'un eski futbolcusu Barış Özbek geldiği sezonun başında sakatlanmasıyla ilgili dedikodu hakkında açıklama yaptı

Barış Özbek Trabzonspor'daki efsane dedikodu hakkında konuştu

Haber61 Spor Servisi - Bu sezonun Survivor ünlüler kadrosunda yer alan isimlerden biri olan Trabzonspor'un eski futbolcularından Barış Özbek, kendisi hakkında efsaneleşmiş olan dedikoduya gecikmeli olarak nokta koydu.

2011 yılının yaz transfer döneminde Trabzonspor'a transfer olan ancak maça çıkmadan çapraz bağını koparan Barış için o dönem "Almanya'daki evinin damını onarırken düştü ve sakatlandı" dedikoduları haber olmuş ve günümüze kadar bu şekilde gelmişti.

Bordo mavili takımda iki sezon kalan ve sadece 9 maça çıkabilen Barış Özbek, Survivor yarışmasında sohbet esnasında oynadığı takımlardan bahsederken "Trabzonspor'a transfer oldu. Orada 2 yıl kaldım. Ancak çok şanssız bir sakatlık yaşadım. Hatta sakatlığım için evinin damından düştü dediler. Böyle bir şey olmadı" ifadelerini kullandı.

barış özbek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor