Barcelona Trabzon'a geliyor!

Bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılışının çok görkemli olacağının da müjdesini verdi. Usta, "Türkiye'de daha önce görülmemiş bir açılış yapacağız. Aile ortamında 40 bini aşkın Trabzonsporlu buraya gelecek. Buranın açılışını ç

Barcelona Trabzon'a geliyor!
Bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılışının çok görkemli olacağının da müjdesini verdi. Usta, "Türkiye'de daha önce görülmemiş bir açılış yapacağız. Aile ortamında 40 bini aşkın Trabzonsporlu buraya gelecek. Buranın açılışını çok önemli bir takımla yapmak istiyoruz, örneğin Arda Turan'ın oynadığı Barcelona. Bu konuda gerekli görüşmeleri yaptık, somut adımlar attığımızı da söyleyebilirim" dedi.
 
'Takım yıldız dolacak' 
Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılmasıyla birlikte Trabzonspor'un gelirlerinin katlanacağını bunun da takıma yansıyacağını söyledi. Usta "Akyazı Stadı tamamlandığında çok önemli bir teknik adam takımın başında olacak. Ayrıca çok önemli yıldızlar da yeniden Trabzonspor forması giyecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor