"Bana bunu biri izah etsin"

Ayyıldız yazdı: “Lütfen bunu bana biri izah etsin”

"Bana bunu biri izah etsin"
Trabzonspor’un Gençlerbirliği karşısında puan alamaması Haluk Ayyıldız’ı da çileden çıkarttı. Habertürk’teki köşesine, “Lütfen bunu bana biri izah etsin” diye yazdı..

İşte o yazısı; 

10 kişiyi de yenemedi
 
Mehmet Ekici, Okay Yokuşlu ve Mustafa Akbaş’ın yerlerine oynayan Güray, İbanez ve Aytaç Kara’lı Trabzonspor yine bildiğiniz gibiydi, izleyenleri kanser ettiler!

Sol kanatta İbanez-Yusuf, sağ kanatta Zeki-Güray etkili gibi gözüktüler ama yoktular. Sadece Yusuf Erdoğan’ın bitmek bilmeyen koşuları Gençlerbirliği’ne zorlu anlar yaşattı, o kadar. Orta sahada Aytaç-Onazi ikilisine gelince; Aytaç’ta en ufak bir ilerleme yok, gelişim gösteremeyen oyuncu olmaya devam ediyor. Maçın özetine gelince; Trabzonspor, 62 dakika, 10 kişi kalan rakibine gol atamadı ve 3 puandan oldu, “Bir puan bana yeter” dedi. Ancak puan sıralamasındaki yerlerinin hala farkında değiller!

N’Doye’dan bahsedelim. Adam ‘bana top değmesin de ne olursa olsun’ havasında. Aytaç’ın yerine giren Muhammet Demir de golcü diye alındı, hep geri viteste oynuyor. Bizim asıl sıkıntımız; Trabzonspor’un 10 kişi kalan rakibini yenememesidir. Stresli günlerde elinize gelen bu fırsatı kaçırmak ne demek? Lütfen bunu bana biri izah etsin.

Ersun Yanal Hoca’ya gelince; kurduğun bu takım ne zaman kazanacak çok merak ediyorum. Trabzonspor camiası acı çekiyor, yoksa sen bu durumun farkında değil misin? Sen ve Trabzonspor, buz gibi eriyorsunuz. Nokta!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler