Balta: "Teşkilatta büyük bir bütünleşme var"

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Atiker Konyaspor karşılaşacak.

Balta: "Teşkilatta büyük bir bütünleşme var"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor sahasında Atiker Konyaspor'u ağırlayacak.

Saat 16:00'da başlaycak maç öncesi Medical Park Stadyumu önünde Haber61 TV mikrofonlarına konuşan Muhammet Balta, "Ak Parti her seçimde halk tarafından büyük bir destek verilen bir parti. AK Parti her zamanki gibi kurumsal bir yapısı var. Halkımızın desteği devam ediyor. İlçe Belediye Başkan adaylarını bekliyoruz. En kısa zamanda onların da açıklanmasını bekliyoruz. 19 belediyeyi de alacağız inşallah. Murat Zorluoğlu Trabzon'da hemşehrilerimizin coşkusuyla karşılandı. Büyük bir heyecan var bu heyecan olmazsa olmaz. Bayrağı devredecek olan Belediye Başkanı yeni isme destek oluyor. Teşkilatta büyük bir bütünleşme var. Vaatlerimizi projelerimiz açıklamak için halkın karşısına çıkacağız." dedi. 

Ortahisar belediye başkan adayı konusunda da açıklama yapan Muhammet Balta, "Trabzon halkının istediği olacak. Kamuoyunda yapılan tarışmalar bizden uzak. Değerlendirmeler yapılacak ve Cumhurbaşkanımızın onayı ile olacak. Milletimizin bize ne mesaj verdiğini anlıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor