Balta: "Burak'ın kalmasına sevindim."

Muhammet Balta maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Balta: "Burak'ın kalmasına sevindim."

Trabzon Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta maç öncesi Haber61 TV ekranlarına maç hakkında görüşlerinin paylaştı. Balta,"Trabzonspor - Galatasaray maçları hep zevkli oluyor zaten. İnşallah Trabzonspor kazanır. Zor bir maç aslında ama biz Trabzonspor'un kazanmasını istiyoruz. Umarım Trabzonspor 3-1 kazanır."İnşallah güzel seyir zevki veren bir karşılaşma olur. Stadyum güzel. Şehir dışından ve yurt dışından gelen seyirciler var. Trabzonspor taraftarı da takımına destek veriyor. İnşallah Trabzonspor bu akşam sevindirir. Futbol bünyesinde üç değişik skoru da barından bir oyun. İnşallah güzel bir sonuç alaırız ama olamasa da önemli değil, önemli olan Trabzonspor'un kendine yakışan futbolu oynamasıdır." dedi

Burak Yılmaz'ın  Beşiktaş'a olası transferiyle ilgili konuşan Balta, "Burak çok değerli bir oyuncu.Son yıllarda Trabzonspor'un en başarılı oyuncularından birinin Trabzonspor'da kalmasına sevindim.Burak'ın Trabzonspor'da faydalı olacağını düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor